Medlemsvärvning
Politiken i Simrishamn


I Simrishamn finns 2017 10 partier i kommunalpolitiken. Vanligast är att ett större och några mindre partier bildar regeringsmajoritet. 

Alltså - ett större parti söker samarbete med några mindre partier. Visst kan det gnissla ibland men som regel råder god stämning och sunt förnuft inför besluten. Utvecklingen förs framåt.

Just nu är det lite av ”hela havet stormar” i rikspolitiken. Hur detta kommer att påverka kommunalpolitiken i valet 2018 är omöjligt att sia om.

Är en röst på ett mindre parti bortkastad? Nej absolut inte, kanske tvärtom eftersom partiet kan få en vågmästarroll.  Din röst på ett lokalt fristående parti kan bli mycket värdefull om du vill påverka i en viss riktning.

Din röst på Österlenpartiet är extra värdefull eftersom vi alltid ger dig ett detaljerat valprogram som visar vad vi vill arbeta för. Så kommer att ske även inför valet 2018.

Vårt program sticker ut speciellt inom samhällsbyggnadsområdet: Gator, parker, vägar, vatten, avlopp, byggnation, miljövård, kommunikation …

Våra frågor har fått stort genomslag i politiken

Österlenpartiet kommer inför valet 2018 att förändras, några trappar ner, några trappar upp sina politiska uppdrag.

Vi hälsar dig välkommen som ny medlem i vårt parti.


Vi är inne i en spännande utvecklingsfas.

http://osterlenpartiet.blogspot.se/

Tel till ordförande: 0414 – 16226


Vi syns då och då också på facebook 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar